Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-content/themes/rife-free/advance/utilities/media.php on line 309

honden entertainment

Puzzel op maat

Leuk en leerzaam speelgoed voor uw hond.

Een hondenpuzzel combineert spel en gehoorzaamheid, omdat er snoepjes aan te pas komen zal u de concentratie van uw hond kunnen benutten om bepaalde commando’s aan te leren (wachten, zoek, enz…), en voor uw viervoeter blijft het verschuiven van de tegels telkens een uitdaging. Uiteraard is het raadzaam om dit spel onder toezicht te spelen aangezien de lekkere snoepgeur uw hond kan overtuigen om de puzzel uit elkaar te halen.

Het concept is simpel: verstop enkele snoepjes onder de verschuifbare tegels en laat de hond ze zoeken. Uw hond kan ze verschuiven met zijn poten, zijn snuit of zelf zijn tanden. 

4 vaste maten of op maat

Onderaan deze pagina vindt u vier puzzels met hun buitenafmetingen en hun prijs, uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw puzzel samen te stellen qua grootte en aantal tegels, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Groot, zwaar en stevig.

De foto hiernaast toont een volwassen border collie bij een puzzel van 5 rijen met 4 verschuifbare tegels 9,5cm x 9,5cm. De puzzel zelf is 51,5cm x 60cm, het gewicht is 7 kg. Elke puzzel wordt zo stevig gemaakt dat hij het gewicht van u hond zeker kan dragen. Er zijn soortgelijke hondenpuzzels op de markt maar zo stevig, zwaar en degelijk als deze zult u ze niet vaak tegenkomen.

Details

Gebruikte Materialen

  • 1.5mm dikke aluminium profielen
  • polyester verbindingen
  • lichtgewicht triplex panelen
  • alu-rivetten aan elke verbinding
  • rubberen voetjes tegen verschuiven en krassen
  • locktite schroefdraadverbindingen
  • Multiplex verschuifbare tegels

Afmeting

42 cm x 48 cm

4 rijen, 3 verschuifbare tegels per rij 

Gewicht 

4,7 kg

Prijs

84 euro

Afmeting 

51,5 cm x 60 cm

5 rijen, 4 verschuifbare tegels per rij

Gewicht

7 Kg

Prijs

106 euro

 

 

Afmeting

61 cm x 72 cm

6 rijen, 5 verschuifbare tegels per rij

Gewicht

10 kg

Prijs

130 euro

 

Afmeting

70,5 cm x 83 cm

7 rijen, 6 verschuifbare tegels per rij

Gewicht

13,3 kg

Prijs

158 euro

Is dit wat je zoekt?