Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-content/themes/rife-free/advance/utilities/media.php on line 309

benches en toebehoren

Niet opvouwbare bench op maat

volledig op jouw maat

Onderaan deze pagina kan u uw gewenste maten doorgeven om een idee te krijgen wat de kostprijs zal zijn, je kan dit zo dikwijls doen als je wil om te zien welke invloed een kleine aanpassing geeft, deze kostprijs is niet definitief maar gaat niet veel afwijken van de uiteindelijke kostprijs (incl. Btw). Alles wat u ziet op de foto’s is inbegrepen in de prijs, antislip mat, rubberen bescherming, etc..

Buiten de afmetingen zijn er nog tal van zaken die u op maat kan laten maken, bv : de afstand tussen de tralies van de deur, meer open ruimte in de zijwanden of achterwand, enz. Deze zaken hebben lichtjes een invloed op de prijs maar kunnen beter besproken worden bij de nauwkeurige opmeting en zijn dus hier niet aan te passen.

Wanneer u tevreden bent met uw afmetingen en kostprijs en u wil overgaan naar een afspraak met nauwkeurige opmeting dan klikt u op “contacteer ons”, wij contacteren u om verdere afspraken te maken.

Op maat

Elke auto en hond is anders, wilt u uw volledige kofferruimte vullen met één bench, wilt u nog ruimte overhouden voor bagage of verkiest u 2 benches naast elkaar te plaatsen? Omdat u zelf de keuze heeft om elke centimeter te benutten wordt elke bench op uw gevraagde maat geproduceerd.

Uiteraard staan we u ook bij met onze ervaring, tips en zaken die u misschien over het hoofd ziet.

Niet opvouwbaar

Deze bench is niet opvouwbaar en te verkrijgen met voor of achterhoek tot 45 graden, er zijn weinig of geen beperkingen op breedte, hoogte en diepte.

Er wordt voor gezorgd dat elk onderdeel nauw sluitend is om geluid van wrijving te minimaliseren, 

Wanneer u de bench dikwijls gaat verplaatsen (van huis naar auto en omgekeerd) en ze tamelijk groot is wordt wel aangeraden om het opvouwbaar model te kiezen (dit is veel gemakkelijker te hanteren).

Details

Gebruikte Materialen

  • 1.5mm dikke aluminium profielen
  • polyester verbindingen en scharnieren
  • lichtgewicht triplex panelen
  • alu-rivetten aan elke verbinding
  • eenvoudig te onderhouden anti-slipmat
  • rubberen voetjes tegen verschuiven en krassen
  • locktite schroefdraadverbindingen
Is dit wat je zoekt?